Saturday, July 13, 2013

Süümepiinad ei..

..lasknud mul enam lubatud küsimuste-vastuste video postitamist kaugemasse tulevikku lükata, seega vastasin kiiruga täna hommikul ära kõigile küsimustele, mis tekkinud olid. Kahjuks ei olnud mul aega enne neid vastuseid oma peas üldse läbi mõelda, seega on päris palju ebavajalikku juttu seal ja pärast teistkordset vaatamist sain aru, et mitmed asjad jäid ka rääkimata. Aga.. Selline ta siis seekord välja kukkus. Seega kui Sinul, kes sa nüüd siia piiluma tulid, pole järgmised 26 minutit midagi teha, võid "play" nupule vajutada ja seda video vaatama hakata (: Igasugused head või halvad, kiitvad või laitvad kommentaarid ja nõuanded ning ka niisama huvitavad mõtted on muidugi alati oodatud. Muahh!

Ps. Parema kvalteediga vaatamiseks valige video all ääres asuva "päiksekese" alt 1080p(HD) (:

11 comments:

  1. Niiii mõnus oli seda videot vaadata! Joel kuulas ka kohe huviga (:

    ReplyDelete
  2. Täitsa hea video tuli kokku:) Väga hea ülevaate sai sinu tegemistest ja tööst minuarust...ja see tundub nii uskumatu, et sa varsti juba Eestis tagasi oled..aeg lendas kiiresti! Loodan, et kui oled kõik oma lähedased sõbrad-tuttavad läbi käinud, siis on minu jaoks ka aega, et muljetada:)
    Pakkimise osas soovin edu:)..mind on aidanud palju vaakumkotid, mille sisse paned riided ja pumpad õhu välja..superhästi on asjad ära mahtunud..jalanõude osas muidugi seda teha ei saa:)
    Jääme sind koju siis ootama ja loodan, et koged seal veel järele jäänud aja jooksul huvitavaid asju:) kallikalli. katz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu arust ka, alles see oli kui sinuga Sweet Rosies kohtusime, et viimased jutud räägitud saaks (: Kindlasti tulen koputan teie uksele kohe kui Pärnus aja maha võtta saan! Ja vaakumkotid on mul ostunimekirjas täitsa olemas, loodan et aitavad ;) kallid vastu!

      Delete
  3. Oli ja huvitav vaadata, pole Sind ju kunagi rääkimas kuulnud, hehe. :)
    1) Seoses esimese küsimusega, minu pere ütles, et lisaks usaldusväärsusele, mis tekib, kui lapsehoidja elab koos nendega, on see põhjus ka selles, et äkkolukordades saab abi paluda. Et nad ei saaks lapsehoidjale helistada laupäeva õhtul, et kuule meil oleks pooleks tunniks vaja. Ja neil, kellel vanavanemaid ligidal ei ole, on see väga mugav variant.
    2) Haha, see kakaosa oli hea, Sa nii rahulikult rääkisid sellest. Kujutan ette, et suuremate laste hoidjad oksendaks selle peale, haha. Minu jaoks see ka väga tavaline.
    3) Kohvritega on järgi proovitud variant, et odavam on maksta lisakohvri eest kui paki eest ning kindlam variant ka, sest paki võib toll maha võtta, hoolimata sellest, et tegu on lihtsalt Sinu riietega, kui see on nende meelest liiga väärtuslik, panevadki maksud peale ja lõpuks maksad rohkem.

    Nii ilus pluus oli seljas.

    Ja Sul on superilus naeratus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul tegelt Niagara Fallsi tripist ka video tehtud, kus räägin (;
      Siin tüdrukud on oma talveriideid pakiga koju saatnud ja pole probleemi tekkinud aga eks ma mingi aeg hakkan katsetama ja uurima, et mis parim variant oleks. Enne pean oma lennuinfo üldse kätte saama, et teaks, mis lennufirmaga lähen ja palju lisakohver maksab.
      Ja aitäh (:

      Delete
  4. Aiiii Merkaaa..esimene küsimus. Me oleme odavamad? Kindlasti mitte...võibolla isegi kallimad kuna see programmitasu mis meie pered maksavad on üüüüüratu pluss söök jne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tean, tean.. Teoorias on meie "palk" 350 dollarit nädalas, mis on ikkagi vähem, mis siinsed lapsehoidjad saavad. See muidugi oleneb ka lapsehoidja professionaalsusest ja perest/tööandjast, kuid nii palju kui kuulnud olen, öeldakse siiski, et oleme väheke odavamad (: Ja kuna me ju koguaeg ikkagi käe-jala juures olemas ja saab alati abi küsida, siis tuleb igati soodsam/mõistlikum.

      Delete
    2. Au-pair teenib 2.50-3$ tunnis, nanny 12-24$ tunnis. Ärme üldse hakka võrdlema.
      Minu kõik kolm peret on öelnud, et au-pair on tunduvalt odavam.
      Programmitasu, mis nad maksavad on 8000$.

      Delete
  5. Kuulasin/vaatasin ka huviga seda videot, väga hea :)

    ReplyDelete